Hyvää alkanutta vuotta ystävät!

©Margit Tickeln

Aina vuoden vaihteessa mieleen hiipuu väkisinkin ajatus siitä, että miten ne varsat näin nopeasti vanhenevatkaan?  Tämä vuoden vaihde käänsi minun ystäväni Uljas Ruskea II:sen jo  kymmenvuotiaaksi. Sanotaan, että suomenhevonen on parhaimmillaan  kymmenvuotiaana. Minä en kuitenkaan uskalla enää toivoa  parempaa kuin mitä mennyt kausi Corleonen kanssa oli. Kaikki tämä  menestys ja hienot kisatulokset ovat tulleet kuin vaivihkaa toinen toisensa perään. Lempilauseeni ” Luottakaa Korkkiin ” on todella käynyt toteen monesti varsinkin viime kesänä. Suunpieleni kääntyvät hymyyn, kun ajattelen sitä salaista haavetta, joka minulla on ollut jo nuoresta tytöstä saakka. “Voi kunpa joskus se kuninkuus-seppele ripustettaisiin oman hevoseni kaulaan”. Korkki toi meille senkin – ei ihan kuninkuusraveista, mutta kuitenkin! Seppelettä juhlistamassa meillä kotona oli ihanan kirjava porukka, uusia ja vanhoja ystäviä hevosharrastuksen parista joka saralta. Mieltä lämmitti erityisesti se, että nuoremman polven hevosharrastajat kuuntelivat korva tarkkana vanhempien ravimiesten tarinoita. Melkein tekisi mieli lainata  vanhaa Nokialaista sanontaa: “Korkki connectin people” :)

Korkin syyskausi mestaruuksien jälkeen on sujunut hyvin. Olen pitänyt taas kiinni hiljaisesta lupauksestani sille, eli olemme toteuttaneet kolmen Koon ohjelmaa tunnollisesti: Korkki Kurvaillee Kärryillä Siuntion mäkisissä maisemissa.  Yli kolme kuukautta on mennyt ajellessa ja vain muutaman kerran naapurin Laura  tai Vilma ovat kiivenneet oriin selkään. Kauan odotettu lumi satoi vihdoin tammikuun puolella ja nyt olemme hiljalleen aloittaneet taas kovemmat harjoitukset. Akut on siis ladattuna sekä oriilla että omistajalla!

This entry was posted in Yleinen. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>